sign_barebells
18.06.2018

BAREBELLS+SWEDISH SUMMER = TRUE

Ljumma vindar, ljusa kvällar och solvarma jordgubbar – vi kan helt enkelt inte få nog av svensk sommar! Och som om det inte vore nog lanserar vi lagom till midsommar en ny Limited Edition Protein Bar – Strawberry White Chocolate. Smaken av syrliga jordgubbar och söt vit choklad gör Strawberry White Chocolate till en riktig midsommardröm. Dessutom med 20 gram protein per bar och utan tillsatt socker. Ett måste för årets midsommarfest!

Baren kommer som en limiterad sommarutgåva och finns till försäljning från och med vecka 25 i dagligvaruhandeln.

07.06.2018

SUMMER ON A STICK

Just när vi trodde att sommaren inte kunde bli bättre så blev den det. En mjuk och krämig vaniljglass, fylld med frisk fruktswirl med mango- och passionsfruktsmak täckt av ett krispigt överdrag av vit choklad och frystorkade mangobitar. Det är vår glassigaste nyhet Ice Cream Stick Mango Passion, det! Precis som våra andra glassar är även denna proteinberikad och utan tillsatt socker. En svalkande (och sann!) sommardröm – all guilt free!

05.06.2018

FROM HAWAII WITH LOVE

Hawaiianska paradisstränder, höga surfvågor och klarröda solnedgångar. Det är inspirationen bakom vårt senaste tillskott i skaran av funktionella produkter; säg aloha till Barebells Peach Passion Milkshake! En sann sommarupplevelse där exotisk passionsfrukt möter solmogna persikor och 24 gram protein i en perfekt kombination. Truly a match made in paradise!

Barebells Peach Passion Milkshake är en limiterad sommarutgåva och finns i butik från och med 5 juni.

03.05.2018

AN ICE DREAM COMING TRUE!

En nougatdröm där söt hasselnöt möter len vaniljglass i ett krispigt rån. Låter nästan för bra för att vara sant, eller hur? Tur att vi inte skämtar! Säg hej till sommarens nyaste tillskott bland våra proteinglassar – Barebells Protein Ice Cream Cone Nougat Core. Utan tillsatt socker och med 7,4 gram protein per glass kan denna smakupplevelse inte bli annat än en dream coming true!

Nougat Core finns i butik från och med vecka 19.

25.03.2018

HELLO, GUILT-FREE NEWCOMER!

Barebells, Sveriges mest sålda proteinbar, välkomnar en femte medlem i proteinbar-familjen – White Chocolate Almond med smak av oemotståndlig vit choklad och mandlar. Precis så gott som det låter, är det ett perfekt val för alla på jakt efter en protein-boost, ett funktionellt mellanmål eller när smaklökarna vill ha något riktigt smarrigt. Proteinbaren är helt fri från tillsatt socker och är berikad med protein. Vit choklad och mandlar är sannerligen en match made in heaven!

05.03.2018

ATTENTION ALL ICE CREAM LOVERS

Nu lanserar vi fyra oemotståndliga glassar. Självklart laddade med protein och utan tillsatt socker.

Sveriges mest älskade proteinbars Barebells Caramel Cashew och Salty Peanut finns nu äntligen i glassform. Dessutom presenteras två krämiga och fylliga Ice Cream Sticks i smakerna Strawberry Vanilla och Chocolate Caramel.

Håll utkik efter våra glassar i butik från och med vecka 11.

Let the summer begin.

23.01.2018

Merry Christmas – hela året om!

Yum! Vår Limited Christmas Edition, med smak av oemotståndlig fudge, blir nu en del av vårt ordinarie sortiment. Barebells Fudge Milkshake – med 24 gram protein och utan tillsatt socker – finns till försäljning från och med v.4 i dagligvaruhandeln samt hos tyngre.se, svensktkosttillskott.se, proteinbolaget.se, mmsports.se och sportkost.se.

01.01.2018

Start the year Guilt-free

Du ska inte behöva kompromissa med det goda bara för att du vill leva hälsosamt. Därför är våra produkter fyllda med protein och är utan tillsatt socker. Starta året guilt-free genom att kombinera bakning med Barebells och träning.

Under året kommer ett Barebells Bake-off-team tolka våra produkter och visa upp vilka fantastiska guilt-free recept man kan ta fram med dem.

Sedan årsskiftet började vi även att låta våra ambassadörer dela med sig av sina bästa träningstips på Instagram. Utöver det kommer vi att arrangera ambassadörsträningar – tillfällen för dig som konsument att träna med våra duktiga och inspirerande  ambassadörer.

Så stay tuned för oemotståendliga guilt free recept och grymma träningstips!

14.11.2017

Barebells vinnare på Swedish Health Awards

När Swedish Health Awards höll prisutdelningen för de 20 bästa hälsoprodukterna på marknaden tog Barebells stolt hem Årets återhämtningsprodukt 2017 som tilldelas produkter som främjar kroppens återhämtning i samband med träning. Tack alla fina konsumenter som röstat på oss – vi är väldigt glada och tacksamma för att ni tycker om våra produkter lika mycket som vi gör!

12.11.2017

Mest sålda baren i Sverige!

Sedan Barebells lanserades på marknaden 2016 har vi vunnit åtskilliga människors hjärtan och vi kan nu stolt titulera oss som marknadsledande inom protein bars i Sverige. Vår range av bars finns i flera oemotståndliga smaker – vilken är din favorit?

*Ref.nr.00142657, Dato:2017-09-13. Källa: Nielsen ScanTrack, DVH+SVH, Total Barbells inom Hälsokakor&Sports Bars, Volym och Värde andelar, senaste rullande 24v., Senaste period v. 32 2017. (Copyright © Nielsen.)
10.11.2017

Ho, ho, ho! Vår Christmas Edition är här!

Nu släpper vi en limiterad milkshake med smak av oemotståndlig fudge. Den runda smaken av mjuk chokladkola för tankarna till en amerikansk drömjul. Milkshaken är laddad med protein och passar perfekt att avnjutas efter en tur i backarna, framför en sprakande brasa, eller bara när du vill boosta julkänslan och avnjuta något som smakar så som jul ska.
GOD JUL!

28.09.2017

Sveriges mest sålda bar i ny smak

Here it is – your new addiction! Barebells som nu är marknadsledande inom proteinbars i Sverige* släpper sin fjärde smak med salta jordnötter, mjölkchoklad, fylld av protein och utan tillsatt socker. Ett funktionellt mellanmål som inte kompromissar med smaken och en självklar proteinbar för dig som tränar -eller bara önskar dig något gott.

*Ref.nr.00142657, Dato:2017-09-13. Källa: Nielsen ScanTrack, DVH+SVH, Total Barbells inom Hälsokakor&Sports Bars, Volym och Värde andelar, senaste rullande 24v., Senaste period v. 32 2017. (Copyright © Nielsen.)
28.10.2017

JON OLSSON NY AMBASSADÖR FÖR BAREBELLS!

Vi är stolta och glada att kunna presentera oss som ny sponsor till den välkända alpinåkaren Jon Olsson.

– Någonting som jag inte har gott om är tid, därför är Barebells produkter episka för mig! De försäkrar mig om att jag kan fortsätta att göra min grej utan att behöva slösa onödigt mycket tid på restaurangbesök. Jag älskar det! Säger Jon Olsson.

Följ Jon Olssons äventyrliga vardag på Instagram och YouTube.